Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 138
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Për: Thyejnë skulpturën e Idriz Seferit, “se është katolik”?!

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Po Pinok po, vazhdo me tenden. :P
    Goja e piste, ste le te mbash as Ramazan ty. Mjafton te te dal une te te cjerr masken fallco te ashtuquajtur "Morali absolut".
    Keta jeni ju, njerez guacka te vetes suaj, vemje te se keqes ne bote.
    Kur vizitoj kopshtin Zoologjik keshtu flas une Nuk te marr seriozisht ty.. E per Ramazanin tim ti ske as nje fije floku rendesi.. eshte AI larte atje qe me vlerson mua ti thjesh mund te qepesh gojen (:
    Nuk kam 100 fytyra si puna jote jam i njejti si para PC si para ftyrese se gjithesecilit nga ju. (:

Vazhdo dhe flej ti... kush flen shume sheh te mirat ne endrra...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Strange a bon me dit qka te pengon ty figura e idriz seferit?

Me te shti pak ne tem se ke rreshkit kejt.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Kur vizitoj kopshtin Zoologjik keshtu flas une Nuk te marr seriozisht ty.. E per Ramazanin tim ti ske as nje fije floku rendesi.. eshte AI larte atje qe me vlerson mua ti thjesh mund te qepesh gojen (:
    Nuk kam 100 fytyra si puna jote jam i njejti si para PC si para ftyrese se gjithesecilit nga ju. (:

Vazhdo dhe flej ti... kush flen shume sheh te mirat ne endrra...
    Vete ekzistenca e jote dhe e shume njerezve si ti e perjshton mundesine e ekzistences se "Ati larte" (Zotit)...
    Se paku do te ishte absolutisht e pamundur qe "Ai larte" te jete ne anen tende dhe njerezve si ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 14-07-2013 më 12:22

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ne keto kohra te trubullta ,armiku shekullore vashdimishte tentone te gjuhet ne mesin tone duke e trashe vendin me veprime neveritese ,sigurishte qe ne nuk duhet te qendrojme pasiv dhe te kqyrim seri,por kur te shfaqen keto dukuri te poshtra te shkatrrimit te permendoreve te heronjeve kombetare duhet ta ngrisim zerin dhe te reagojme ashper!!
    Ngritja e zerit duhet te jet e civilizuar dhe me argumente!!,nuk duhet ta fajsojme fene islame !!,nuk duhet ti akuzojme VLEZERIT TAN SHQIPETARE TE BESIMIT ISLAM!!,por ekstremistet perqares!! dhe naiv!! duhet tju tregojme atyre keqbersve se c'far demi i shkaktojne kauzes kombetare ata!!,nejse eshte RAMAZAN eshte nje muaj i meshires dhe solidaritetit ku shpirti kerkon paqe dhe bashkjetes me VLLEZERIT TAN SHQIPETARTE KRISHTER NE PERGJITHSI!!,kisha dashte te perfundoj ket shkrime me nje lutje nga ZEMRA!!,,,PAQJA,DREJTESIA,BASHKIMI KOMBETAR DHE MESHIRA E ZOTIT TONE TE MBRETROJ NE GJDO SHTEPI SHQIPETARE KUDO AMIN!!

...
    Nuk ka reagim te "civilizuar" dhe me "argumente" kunder fundametalisteve dhe eksteremisteve primitiv, te cilet as nuk jane te civilizuar as nuk kane argumente...
    Ne asnje vend demokratik te botes nuk debatohet me ekstremiste te tille per zhvillimet e pergjithshme dhe orientimet shoqerore dhe shteterore. Aktet dhe propaganda e tyre vetem denoncohet ne menyre te merituar, duke ju lene ekstremisteve sa me pak hapesire publike. Kjo dhe forca e ligjit jane metoda me e mire dhe e vetme ne perballje me fundamentalista dhe ekstremista te tille.

zero tolerance ndaj fundamentalisteve dhe ekstremisteve islamik.
    Keta jane armiq te perbetuar te kombit, shtetit dhe cdo qytetari te rendomte shqipetar. Dhe vetem si te tille duhet te trajtohen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 14-07-2013 më 12:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

ky Idrizi pse nuk shko n'fshatrat e Himares dhe tboj skulpturat e Adem Jasharit ose Bajram Currit?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2013
    Postime
    38

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Strange a bon me dit qka te pengon ty figura e idriz seferit?

Me te shti pak ne tem se ke rreshkit kejt.
    Keta jane vehabista ose salafij ne besimin e tyre nuk lejohen buste skulptura varre foto etj eshte cdo gje haram
    por mesa kam vene re ketu ne forum jo te gjithe muslimanet e mendojne njesoj p.sh Angmokio ka ide te tjera nga keta

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Vete ekzistenca e jote dhe e shume njerezve si ti e perjshton mundesine e ekzistences se "Ati larte" (Zotit)...
    Se paku do te ishte absolutisht e pamundur qe "Ai larte" te jete ne anen tende dhe njerezve si ti.
    Gjithmone i drejti poshtersohet ofendohet humb dhe gjitha te kciat... por ne fund gjithmon fiton ai qe ka hequr me shume... Eshte ne anen time te siguroj
    Ai larte eshte si puna e mesuesit.. te jep pyetjet te jep shembujt dhe vetem shikon si ti i zgjedh ato dhe nuk perzihet aspak gjat testit tend Ai eksizton po ju mendjelehtit mendoni se gjithcka u krijua nga rastesia.... si nuk vjen rastesisht nje kofer me para ketu te une?

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar më parë nga enkelejd1971 Lexo Postimin
    Keta jane vehabista ose salafij ne besimin e tyre nuk lejohen buste skulptura varre foto etj eshte cdo gje haram
    por mesa kam vene re ketu ne forum jo te gjithe muslimanet e mendojne njesoj p.sh Angmokio ka ide te tjera nga keta
    shih doktori... paske studjuar ti muslimanet e? salefijnt e vehabistat etj etj :A

Juve ju pelqejm ne vetem kur jemi si ju.. po jo Kurani nuk na e lejon
    4:89. Ata dëshirojnë që edhe ju të mos besoni sikurse nuk besuan vetë dhe bëheni të njëjtë.

o derjans, nuk thash e une e kam thye statujen :A phiii
    nese mendon se me pengon je gabim.. edhe pse une i respektoj luftetaret edhe pa statuja me shume se ju..

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Gjithmone i drejti poshtersohet ofendohet humb dhe gjitha te kciat... por ne fund gjithmon fiton ai qe ka hequr me shume... Eshte ne anen time te siguroj
    Ai larte eshte si puna e mesuesit.. te jep pyetjet te jep shembujt dhe vetem shikon si ti i zgjedh ato dhe nuk perzihet aspak gjat testit tend Ai eksizton po ju mendjelehtit mendoni se gjithcka u krijua nga rastesia.... si nuk vjen rastesisht nje kofer me para ketu te une?
    Kot e ke...
    Zoti, edhe nese ekziston, nuk mund te jete me njerez si ti. Edhe nese i nderton 1001 xhami nuk do te jete me ty apo njerez si ti.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    24

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    ky Idrizi pse nuk shko n'fshatrat e Himares dhe tboj skulpturat e Adem Jasharit ose Bajram Currit?
    Kur nje shqiptar nga Vlora mesoi per kete lajm, reagoi me fjalet:

- Keta talibane mbajtem ne me buke dhe u hapem shtepite tona ne 1999?! I pritem si vellezer por nje taliban nuk eshte vellai im!

Fjalet e tij edhe pse te ashpera, shprehin ne vetvete shokimin e madh kulturor mes shqiptareve. Kemi talibanet ne fshatrat e Kosoves qe prishin skulptura pasi i shohin si "idhujtari" apo se "nuk jane muslimane". Kemi edhe shqiptaret ne Shqiperi qe jane rritur ne nje shoqeri multi-fetare dhe me nje kulture kombetare qe i nderon te gjithe njerezit e shquar njesoj, pavaresisht besimit te tyre. Dhe kur talibanet e Kosoves apo talibanet e Maqedonise nuk nderojne Nene Terezen, Gjergj Kastriotin, apo heronjte e tjere shqiptare, pasi "nuk jane muslimane", ajo qe jane duke bere nuk eshte vetem refuzimi i shqiptareve te besimeve te ndryshme, ajo qe jane duke bere eshte refuzimi per te perqafuar identitetin shqiptar.

Personat ne fjale qe bejne akte te tilla, gjithe fshataret e zones, duhet te shtohen ne nje liste personash te pa deshiruar ne Republiken e Shqiperise. Dhe meqenese keta nuk duan te perqafojne identitetin shqiptar, nuk duhen lejuar qe te kalojne kufirin shqiptar, nuk duhet te lejohen te perdorin aeroportet e portet shqiptare, apo ambasadat shqiptare ne bote. Dhe jo vetem kaq, por emrat e tyre duhet ti percillen edhe partnereve tane nderkombetare, BE dhe SHBA qe edhe ata ti shtojne ne listat e tyre te personave te padeshiruar.

Perse eshte kjo e rendesishme?

Pasi vetem ne kete menyre, edhe kjo kategori talibanesh mes shqiptareve do te mesojne se veprime te tilla kane konsekuenca.

Albo

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •